Skip to main content

In de pers

15/05/2022

Zo emotioneel reageert Erik Van Looy bij zijn laatste voetbalmatch: “Dit vind ik zwaarder dan 60 worden”

“Ze hebben dit allemaal goed geheim gehouden voor mij.” Op hetzelfde moment dat ‘zijn’ Antwerp tegen Club Brugge speelde, mocht Erik Van Looy voor het laatst zijn voetbalschoenen aantrekken. Vlaanderens bekendste veteranenvoetballer trad nog één keer aan in de kleuren van SK Muggenberg, de vriendenclub waar hij al 41 jaar lang deel van uitmaakt. Erik en co namen het op tegen een sterrenteam boordevol BV’s en oud-spelers. Wie de matchwinnaar werd?

30/04/2022

Erik Van Looy stopt met voetballen: “Vroeger noemden ze me een jachtluipaard, nu ben ik enkel nog een lui paard”

Jarenlang gaf hij het beste van zichzelf bij de recreatieve voetbalploeg SK Muggenberg, maar komend weekend trekt Erik Van Looy (60) een laatste keer z'n wedstrijdshirt aan. Na de finale van de Beker van Antwerpen voor Veteranen houdt hij het voor bekeken, zo vertelt de regisseur in Het Laatste Nieuws.

17/10/2021

G-voetballers komen al vijftien jaar tot bloei bij Schelle Sport en Erik Van Looy viert mee

Bij Schelle Sport was het zaterdag groot feest. De club vierde vijftien jaar G-voetbal en de opstart van een auti-team. SK Muggenberg, de ploeg van onder meer Erik Van Looy, kwam graag meevieren om de G-voetballers een onvergetelijke dag te bezorgen.

25/05/2019

70 jaar SK Muggenberg

Bij de wedstrijd tussen Muggenberg en onze RAFC legends werd enkele maanden geleden een mooi bedrag opgehaald voor onze Streetboys!

Muggenberg is een team met bijzonder veel toppers. Wij lieten enkele toppers aan het woord


Erik Van Looy strikt ex-voetbalprofs voor zijn caféploeg

Erik Van Looy speelt voetbalt al jaren bij SK Muggenberg. Zijn droom om ooit eens kampioen te spelen is dit seizoen dichter dan ooit. Samen met zijn ploegmaat Kevin Janssens overtuigde hij twee ex-profs om gratis een seizoen bij hen te komen spelen.

Erik Van Looy spreekt over zijn projectje Muggenberg

Erik Van Looy speelt voetbal bij Muggenberg, samen met Tomasz Radzinski, Rudi Smidts en vele anderen ... De regisseur wilde graag nog eens kampioen spelen in zijn leven. "Ik speel al 35 jaar voetbal", gaf hij mee aan Voetbalkrant.com. "Maar ik ben al 53, dus het is stilaan nu of nooit als ik dat nog eens wil zijn. Dus sprak ik erover met Kevin Janssens en uiteindelijk belde ik een aantal topspelers." En niet de minste: Rudi Smidts, Tomasz Radzinski, Jonas De Roeck en Darko Pivaljevic zijn stuk voor stuk echte toppers. "Er zijn mensen die willen in een film spelen met Brad Pitt, maar mijn droom was om ooit samen te voetballen met Radzinski. En nu sta ik naast hem op het veld." Al beseft Van Looy dat hij niet de beste voetballer van de ploeg is: "Ik vraag hem soms om naar mij te passen. Maar als hij slim is, dan doet hij dat niet. En in de topper speel ik niet mee, maar zit ik zo lang mogelijk op de bank. Tot iedereen moe is, dan kan ik op een kwartiertje misschien nog iets forceren.